Hej Julmammor !

Är du en julmamma precis som vi? Då har du kommit rätt. Vad är då en julmamma? Jo någon som tycker att julen är en härlig högtid med ljus och värme. Du kan vara ung eller gammal eller till och med en julpappa för att trivas på vår sida. Här kommer vi att berätta hur vi ser på julen och hur den kan värma oss inombords. För oss är det viktigt att vi inte glömmer att inte alla människor har det lika bra som oss, så när vi tänder det första adventljuset nu på söndag så vill vi påminna er om   Snart tänds årets första ljus, att sprida glädje i alla hus. vi får dock inte glömma att, många sover ute varje natt.                                                                                                             Det här är vårt första trevande försök att göra en julsida. Vi behöver din hjälp. Skriv gärna och berätta hur du firar jul eller vad du skulle vilja att vi skrev om.

Ibland är julstämning ett träffa kompisar och byta enkla klappar och umgås, precis som en av julmammorna gör på bilden här nedan.

4 svar på “Hej Julmammor !”

  1. Kul att ni har en hemsida för oss julmammor. Jag tycker det vore kul med lite pysseltips, enkelt och inte dyrt. Kanske lite korta julberättelser eller julrim till julklapparna. Kanske en rimakut?

    1. Tack för dina ideér. Vi ska göra som du säger och snarast starta upp en Rimakut och även få in lite pysseltips.

  2. Hej!
    Måste ju kika in här och se vad ni gör? Ser ut att bli en trevlig sida , varm och go så här i stundande juletid. Så jag kommer kika in mer och se vad som händer framöver och vem vet? T.o.m jag kanske har något skojsigt juligt att dela med mig av 😉

    Kul initiativ och LYCKA TILL!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *